fbpx
Mina Sidor

Allmän Donation - GEN

 kr. 
Personlig Information

Kortuppgifter
Detta är en säker SSL-krypterad betalning.
Villkor

Donationstotal: 50,00 kr.  One Time

Hälsosam fritid är styrka

Varje barn behöver en meningsfull och hälsosam fritid för att utvecklas, använda sin fantasi, bli kreativ och upptäcka samt ta vara på sin fulla potential.

Vi stärker därför barn genom att erbjuda olika fritidsaktivviteter som fotboll, umgänge, utflykter och mycket mer!
Registrera ditt barn

Skatteavdrag på gåvor

Om du donerar minst 200 kr per gåvotillfälle och minst 2000 kr per år kan du få 25% i skatteavdrag
Läs mer

Vår vision

Vår vision är att utsatta föräldralösa barn ska få den omvårdnad och det stöd de behöver, så att de kan förverkliga sina drömmar och uppnå sina mål.

Vår mission

Vår mission är att hjälpa föräldralösa barn, stötta dem och erbjuda dem tjänster de är i behov av. Vi gör detta genom att engagera våra donatorer, samarbeta med globala experter, utvärdera våra insatser, öka medvetenheten, effektivisera insamlingen av medel och tillhandahålla berikande och interaktiva lokala tjänster.
BERÄTTELSE

Låt oss presentera Zainal-Abideen

Zain har nyligen förlorat sin pappa. Han bor i en liten, gammal och sliten lerhydda tillsammans med sina syskon och mamma. Utan någon inkomst är det omöjligt för Zains mamma att återuppbygga deras hem. Men efter att Al-Ayn uppmärksammades om deras fall och omfamnade dem tillsammans med månadsgivande faddrar, lyckades familjen starta sitt liv på nytt.

Bli fadder

Vi anser att möjligheterna för att ett barn ska uppnå sina fulla förmågor blir oändliga när barnet får de förutsättningarna som behövs. Ett månatligt fadderskap kan täcka ett barns grundläggande behov, så att de inte behöver leva i fattigdom.
Bli fadder idag
Rekommendation

Lysande stjärnor-center

”En chans för föräldralösa ungdomar att bygga upp sitt självförtroende och lära sig olika yrken så att de kan starta en framgångsrik verksamhet eller skaffa jobb. Att känna att de har något att bidra med till samhället, så att de kan känna sig stolta och viktiga.”
Mina Sidor
 kr. 
Personlig Information

Kortuppgifter
Detta är en säker SSL-krypterad betalning.
Villkor

Donationstotal: 50,00 kr.  One Time

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram