Beställ insamlingsbössa

Insamlingsbössa för välgörenhet:

Gåvor för föräldralösa barn:
Insamlingsbössorna handhas av Stiftelsen Alayn i Irak och distribueras till dem som så önskar. Syftet är att samla in ekonomisk stöd som till de föräldralösa barn man har, som registrerats av stiftelsen.

Från en välgörenhetsfond delas pengar ut av föreningen för att säkerställa de grundläggande behoven för ett större antal föräldralösa barn. Barn som stiftelsen dokumenterat, verkligen lever i misär och umbäranden på grund av de förlorat föräldrarna i terrorattentat. Dessa erhåller fondens välgörenhet.
Insamlingsbössorna är utformade så de lätt kan upptäckas på offentliga platser, på företag, i hem, butiker eller hos föreningar.
Det finns en större och en mindre modell. Villkoren för att få ställa ut insamlingsbössorna kan erhållas från Alayns kontor i Sverige, något annat europeiskt land eller från huvudkontoret i Bagdad.

Fulla bössor inlämnas till våra representanter i respektive land. På baksidan av bössan finns blankett att fylla i. Bössorna läggs ut högst fyra (4) månader. Stiftelsens förtroendepersoner är de enda som äger laglig rätt att öppna sina bössor och utskänker kvitto/mottagningsbevis när bössorna samlas in.

Nu kan du enkelt beställa din insamlingsbössa ​på vår hemsida! Du behöver bara fylla i blanketten som finns nedan.Det är enkelt, smidigt och dessutom gratis. Du får bössan levererad hem till dig. Dock tillkommer det enbart en fraktkostnad på x kr och du kommer att få en kopia på fraktkostnaden som du skall betala till Al- Ayns konto med koden (AYN - WOR).