Åttaåriga Aous

Ännu ett faderlöst barn som räddas från sin psykiska ohälsa!

Åttaåriga Aous är ett faderlöst barn, som på grund av sin psykiska ohälsa och ett hårt chocktillstånd, försökte röra vid strömkablarna. Detta på grund av att denne saknar sin pappa som dog genom en elektrisk chock (och som Aous bevittnade). Därför ville Aous själv drabbas av en elektrisk chock då han trodde att han skulle komma närmre sin far genom en sådan handling.

Denna faderlösa unge frågar konstant om sin far;
Är min far hungrig?
Sover han eller är han vaken?
Tänker min far på mig på samma sätt som jag gör det?
Det här påverkade självfallet hans psykiska tillstånd negativt då han var under konstant depression och aggression som kom att ta över honom. Han tål inte sin mamma och det hon säger. Likaså tål han inte sina småsyskon. Aous lider dessutom av att inte kunna glömma bort sin fars dödshändelse. Allt detta ledde till en underprestation i skolan. 

Trots att Aous försöker leva vidare med sin familj och hjälpa dem, försökte han skära sig själv till döds som resultat av sin fars dödshändelse. Lyckligtvis, fanns hans mamma på plats och räddade honom. 
Denna händelse, och denna faderlösa unge, har övervakats och dokumenterats av rådgivnings- och rehabiliteringscentret, en avdelning inom Al-Ayn som försöker rädda barn med sådana krossande upplevelser som Aous.